Menovky

nedeľa 17. marca 2013

Jedlá tradícia

Takže okrem spoločného "To do listu", sme sa s Adamom rozhodli(ok,ja som rozhodla a on s nadšením súhlasil:D), že každý mesiac sa pôjdeme dvakrát v BA najesť na miesto, kde ešte ani jeden z nás nebol/nejedol.
Táto tradícia uzrela svetlo sveta až niekedy v polovici februára, tak sme sa zhodli, že stačí ísť raz. Finančné dôvody. Ako inak :D

Naša prvá zastávka bola Sab-Lab. A môžem povedať, že to bol skvelý výber na začiatok. Prišli sme síce dosť neskoro, takže už nemali denné menu, ani polievky. Ale sendvič stál za to. Aj keď sa to sendvičom nazvať nedá. Nikdy som taký veľký sendvič nevidela:D Je to vlastne priečne rozkrojený obrovský krajec chleba. Veľmi optimisticky som si objednala jeden pre seba. Adam jesť veľmi nechcel, vraj len ochutná. Nakoniec to dopadlo tak, že každý zjedol jednu polovicu a za seba môžem povedať, že som sa naozaj najedla. Bol veľký, bol skvelý. Túto "reštauráciu" môžem zaradiť medzi skvosty Bratislavy. Ešte k nám v polovici jedla prišiel chlapík, ktorý nám povedal, že spolu vyzeráme zlato. Takže dobré jedlo, milí ľudia, skvelá obsluha, príjemné komplimenty. Trefa do čierneho, vrelo odporúčame všetci myslím si:)


No a keďže je nový mesiac, stihli sme už naše prvé jedlo. Hamburgery robené na Michalskej. Veľa ľudí tvrdí, že sú najlepšie v BA. A my môžeme len súhlasiť. Ujo ich robí priamo pred Vami, dá Vám do nich čo si vyberiete. Obyčajný stojí 3eurá, so slaninkou a syrom navyše 3,50. Ale myslím, že za tie peniaze to stojí. Nie je to taký ten hamburger z Mekáču, ale naozaj poctivé mäsko, čerstvé suroviny a tak. Jednoducho mňamka.

Tak toľko k našej tradícii. Myslím, že to bol jeden z mojich lepších nápadov:D No a samozrejme na MDŽ sme sa boli prežrať - All you can eat to istí:)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára